HomeHaberTufanbeyli’de Gerçekleşen Aylık Meclis Toplantımız

Tufanbeyli’de Gerçekleşen Aylık Meclis Toplantımız

Kozan Ticaret Odası’nın aylk meclis toplantısını Tufanbeyli’de gerçekleştirdi.
Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir toplantının açılışında yaptığı konuşmasında şunları
kaydetti:
“Odamızın seçim sürecini tamamladık, yorucu ve yoğun geçen bir süreç oldu. Yapılan seçimler sonrasında meclisimizde, meslek komitelerimizde yer almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyorum. Tüm üyelerimize bizlere karşı gösterdikleri teveccühlerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte ilçelerimizin ekonomisinin büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Biz gerçekten çok büyük bir camiayız. Bu camia içerisinde yer almak gerçekten önemli. Bu camianın içerisinde çok değerli hizmet gönüllüsü arkadaşlarımız var, Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, genç arkadaşlarımız var, biz onların dinamizm ve vizyonundan, onlar bizlerin tecrübelerinden yararlanarak oluşacak sinerji ile 4 yıl boyunca hep birlikte, Odamız için çalışacağız, üreteceğiz. Ben bu çalışma döneminin ilçemiz, bölgemiz ve de ülke ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Tufanbeyli Belediyesinde gerçekleştirilen toplantı’da Tufanbeyli Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü’yü ziyaret eden oda yönetimi çalışmalarından bahsetti.Tufanbeyli ilçesindeki tescillenmesi az kalan fasulye gibi diğer ürünlerinin çalışmasınında devam ettiğini birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını dile getirdiler. Tufanbeyli Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü toplantıyı Tufanbeyli Belediyesinde gerçekleştiren Oda Toplantısı için Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve yönetimine teşekkür ederken “İlçemizle ilgili faydalı bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.”dedi.