HomeHaber2022 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı

2022 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı

1. Kozan Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis toplantısı Kozan Kaymakamımız Sayın Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ’ nün katılımıyla yapıldı.
    -Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kozan’ ın İl hakkının iadesiyle ilgili çalışmalarımız,
    -Kozan’ ın Sanayi girişindeki 1 km’lik yolun yapılması
    -Bölgemizi İç Anadoludan Karadenize bağlayan Kozan-Feke-Saimbeyli-Tufanbeyli- Sivas yol hattının yapılması hakkındaki çalışmalarımız,
    -Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ’ un katılımıyla yapılan Çukurova İş İnsanlarıyla istişare toplantısında Bakanımıza dile getirdiğimiz bölge sorunlarımız,
    -01 İlk Kez Ankara’da Adana Tanıtım Günlerine katılımımızla ilgili Oda Meclisimize ve Kaymakamımıza çalışmalarımız hakkında sunum yapılmıştır.
    Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KANDEMİR Kozan Ticaret Odası olarak her platformda Kozan ve Bölgesel sorunlarımızı devlet yetkililerimize ve Siyasilerimize anlatmaktayız. Kozan olarak güçlü bir Lobi oluşturarak çözüm noktasında gücümüzün yettiğince mücadele etmekteyiz, diyerek, Oda olarak yaptığımız çalışmalar hakkında Kozan Kaymakamımıza çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.