HomeGenelAdana Oda ve Borsa Başkanları olarak Tarım ve Orman Bakanımız syn Vahit Kirişçi’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Adana Oda ve Borsa Başkanları olarak Tarım ve Orman Bakanımız syn Vahit Kirişçi’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kozanımızla ilgili sorunları özellikle Narenciye ihracatının ÇİN pazarına girmesi konusunda iştişarede bulunarak dosyamızı kendilerine sunduk.yakından ilgileneceklerini söylediler Kendilerine Coğrafi İşaretli ürünümüz olan TAPAN BIÇAĞI tablosu ve kendi ürünlerimiz olan Mezla BALI,cevizli kuru HURMA ,turunç reçeli ,harnup PEKMEZİ ,portakal SABUNUNdan oluşan sepetimizi BORSA Başkanımız Syn İdris Çevikalp ile kendilerine takdim ettik. İlgilerinden dolayı BAKANIMIZA şükranlarımı sunuyorum.

kurtilhan01@gmail.com