HomeDuyuruÇUKUROVA MOBİLYA ve DEKORASYON FUARI (4-9 EKİM 2022 )

ÇUKUROVA MOBİLYA ve DEKORASYON FUARI (4-9 EKİM 2022 )

ÇUKUROVA MOBİLYA ve DEKORASYON FUARI (4-9 EKİM 2022 / TÜYAP ADANA ULUSLARARASI FUAR VE KONGRE MERKEZİ)

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi ve KOSGEB’in değerli destekleri ile hazırlanan Çukurova Mobilya Dekorasyon 13. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı, 4-9 Ekim 2022 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

İhracat odaklı büyüme stratejisi ile ülke ekonomisinde önemli bir güce erişen mobilya sektörüne olumlu katkılar sağladığına inandığımız Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda Bölgenin önemli mobilya üreticileri ile sektör profesyonelleri bir araya gelecektir. Tasarım ve teknolojide kaliteye odaklı gelişen, modern ve ergonomik tasarımlarıyla uluslararası arenada başarıyı hedefleyen Türk mobilya sektörünün Çukurova Bölgesinde hazırlanan bu önemli etkinliği, yurt içinde ve yurt dışında 20 ülkede sürdürülen etkin tanıtım çalışmaları sonucunda global mobilya markaları ve zincir mağazaların satın alma yetkilileri beraberinde ilgili profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.

Katılımcı ve ziyaretçilere güvenli bir ortam sunacak olan fuar; 4-8 Ekim 2022 tarihlerinde 10.00 – 20.00 saatleri arasında, 9 Ekim 2022 ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. Fuarı ziyaret etmek isteyen üyelerimiz https://adanamobilyafuari.com/ adresinden detaylı bilgiye erişebilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

kurtilhan01@gmail.com