HomeDuyuruTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ‘nu Ankara’da TOBB ikiz kulelerde makamında ziyarette bulunduk.

Kozan Ticaret Odası yönetim kurulu ve Meclis üyelerimizin tamamının katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ‘nu Ankara’da TOBB ikiz kulelerde makamında ziyarette bulunduk.Başkanımız sayın HİSARCIKLIOĞLU bizlere seçiminiz hayırlı olsun yeni dönemde başarılar diliyorum temennisinde bulundular. @rhisarciklioglu @tobbiletisim @kozanticodasi

kurtilhan01@gmail.com