Bizden Haberler

Kozan Ticaret Odası

Bu Yıl 13.sü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına “ Kozanımıza Hoşgeldiniz “ diyerek katıldık.

Kozan’ın zengin kültürel mirası ve eşsiz lezzetleri, Antalya’da düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda büyük ilgi görüyor. 9 Ekim 2024 tarihinde başlayan ve 13 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek olan fuar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel ürünleri tanıtmak amacıyla Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde düzenlenen Fuara Kozan Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası olarak kendi standımızı açtık.
Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR, Kozan’ın yanı sıra Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve İmamoğlu ilçelerinin de katılım sağladığını belirtti. Kandemir, “Tufanbeylimiz’le, Saimbeylimiz’le, Fekemiz’le, İmamoğlumuz’la Kozanımız’la el emeği göz nuru tescillenmiş ürünlerimizle Antalya’da yapılan Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldık. Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle birlikte, Saimbeyli Kaymakamımız Sayın Emre AÇAR’a, Saimbeyli Belediye Başkanımız Sayın Mahmut DAL’a, Tufanbeyli Belediye Başkanımız Sayın Ahmet AKTÜRK’e, Feke Belediye Başkanımız Sayın Cömert ÖZEN’e, Belinay Şalgamları Markamızla Katılım gösteren Murat BOZDOĞANOĞLU’ na, Binboğa Bal Markamızla katılım gösteren Kooperatif Başkanımız Emrah ZARARSIZ’a maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca standımızı ziyaret eden ve desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanı Sayın M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na ve önceki dönem TC Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’ na şükranlarımı sunuyorum,” dedi.
Kozan’ın yöresel ürünlerinin ve el emeği ürünlerinin tanıtıldığı bu fuar, hem bölgenin kültürel değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor hem de yerel üreticilere ekonomik katkı sağlıyor. Fuara katılan ziyaretçiler, Kozan’ın meşhur lezzetlerinden el sanatlarına kadar geniş bir yelpazede sergilenen ürünlerle tanışma fırsatı buluyor.

 

 

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.