Güncel

KOZAN TİCARET ODASI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA

Özlenen birliğe büyük adım Çukurovalı İş insanları olarak platform oluşturuldu ilk toplantımızı Çırağan sarayında yaparak büyük oluşumun temeli atıldı. Bu platformun oluşması için büyük çaba gösteren Tekin Topaloğlu Ali Kaan Özaslan, Aydoğan Süer, Halis Pazarcı ve İlker Balcı”ya teşekkür ederiz. Katılım sağlayarak platforma destek veren Syn. Cahit Öztok’a Syn. Muhammet Gökgöl’e Syn. Erkan Adakoğlu’na Syn. Recep İncecik’e Syn. Reha Yereşen’e Syn. Ali Yavuz’a Syn. Ethem Baykal’a Syn. Hasan Şimşek’e, Syn. Oğuzhan Alp’e Adanalılar derneği başkanı Syn. Ferhat İnceye Syn. Yunus Emre Bilgili’ye Syn. Furkan Köse’ye Kozan OSB müdürümüz Syn. Fatih Aydın’a Ankara’daki oluşumu başarı ile yöneterek Kozanlıların Ankara’daki kardeşi arkadaşı ağabeyi olan Başkent Kozanlılar Vakfı başkanımız Syn. Ahmet Topaloğlu’na şükranlarımızı sunarız. Biz başladık büyüyerek devam edeceğiz.