Kozan Ticaret Odası

KOZAN TİCARET ODASI 2023 YILLIK FAALİYET RAPORUNU VERDİ

Ekim ayı Meclis toplantımızı Meslek Komitesi üyelerimizin ve basınımızın katılımıyla gerçekleştirdik. “GÜÇLÜ EKONOMİ MUTLU ÜYE” parolamızla yol çıktığımız bu yolda 2023 yılı faaliyetlerimiz anlatıldı.

Başkan Mustafa KANDEMİR 1 Ekim 2022 yılında yapılan Oda Borsa seçimlerinden sonra 1 yıllık süreçte yapılan hizmetlerin konu olduğu faaliyet raporunu anlattı. Oda olarak üyelerimize hizmet noktasında bütün imkan ve şartları zorlayarak her alan ve platformda Bölgemizin sorunlarını dile getirildiğini, bölgemizin bütün ürünlerinin Markalaştırarak tanıtımı ve satışı için çalışıldığını ifade etti. Coğrafi işaretleriyle, yöresel ürünlerimizin tanıtımıyla, Kozanın İL olması konundaki çalışmaları, Bölgemizin Teşvik Bölgesi olması için uğraşları ve Sivas-Kozan arası 120 KM lik yol çalışması konuların hakkında bilgilendirme yaptı.

Başkan KANDEMİR Mobil Gümrük uygulamasının düzenli olarak günlük yapılmaya başlandığını belirterek, K1-K2-K3 Yetki Belgelerinin artık Kozan Ticaret Odasında verilmeye başlandığını duyurarak bölgemize dev bir hizmetin daha duyurusunu yaptı.

TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Temsilcilerimiz Talip DAĞLI ve Alev ATAŞ’ı kutlayarak yeni dönemde başarılar diledi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.