Bizden Haberler

Narenciye İhracatı başladı, Gümrük İşlemleri Kozan’ da

Narenciye ihracat sezonunun başlamasıyla birlikte üyelerimizin hem zaman hemde maliyet açısından avantajlarına olan, Gümrük işlemlerinin sezonunda sürekli olarak Kozan’da yapılması amacıyla Adana Gümrük Müdürü Sayın Mehmet TATAR, Müdür Yardımcısı Gülcan YAĞLI, gümrük ve muayene memurları, Kozan Ticaret Odası Başkan Mustafa KANDEMİR, Borsa Başkanı İdris ÇEVİKALP, Oda Meclis Başkanı Özgür ATAŞ ve Borsa Meclis Başkanı Süleyman DELİBAŞ la birlikte Gümrük işlemlerinin yapılacağı yerde incelemelerde bulunuldu.
Borsa Meclis Başkanı Süleyman DELİBAŞ Gümrük uygulamasının Kozanda olması hem zaman hemde maliyet açısından avantajlarının olduğunu belirterek Yağız Narenciye olarak beyannamelerini artık Kozan’ da verileceğini belirtti.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün, sezonun daha da yoğun olacağı 11. Ayda ise hafta içi hergün olmak üzere gümrük işlemleri Kozan’da yapılacak olup,
Başkan Mustafa KANDEMİR Mobil Gümrük üyelerimizin faydasına bir hizmet ve üyemiz faydasına her talebin, isteğin yanındayız diyerek, talebimizi kırmayarak gelen Adana Gümrük Müdürü Mustafa TATAR’ a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu.